Den Haag,
25
januari
2016
|
10:58
Europe/Amsterdam

Aandacht voor je toekomst loont

Onafhankelijke adviseurs en Aegon bieden gratis inzicht in geldzaken

Samenvatting

Geldzaken zijn niemands hobby. Maar áls ze eenmaal geregeld zijn, geeft dat een goed gevoel. Daarom biedt Aegon samen met onafhankelijke adviseurs iedereen een gratis en vrijblijvend Aandacht-gesprek. Klanten en niet-klanten van Aegon worden telefonisch, in dertig minuten, bijgepraat over welke financiële zaken aandacht nodig hebben.

Een Aandacht-gesprek is een gratis en vrijblijvend gesprek. De gesprekken worden gevoerd door onafhankelijke adviseurs en door financieel deskundigen van Aegon. Zij geven de klant inzicht in welke financiële zaken van belang zijn om nu mee aan de slag te gaan. Klanten kunnen zelf kiezen met wie zij een Aandacht-gesprek voeren.

Uitstelgedrag

Hypotheken, pensioenen en verzekeringen krijgen niet de aandacht die ze verdienen. De Nederlander lijdt aan uitstelgedrag. En dat terwijl 83% financiële zaken wel degelijk belangrijk vindt. Bovendien kan een beetje aandacht ervoor soms al op korte termijn voordeel opleveren. Denk aan het oversluiten van de hypotheek of het checken op passende verzekeringen. En van pensioen is bekend dat vroegtijdige aanvulling veel goedkoper is dan reparatie op het laatste moment. 25 januari 2016 start de campagne rondom de Aandacht-gesprekken, onder andere met commercials op radio en televisie. Consumenten die een Aandacht-gesprek willen, kunnen zich aanmelden op de website van Aegon.

Wat is het Aandacht voor je toekomst-gesprek?

- Een adviseur belt je op een voor jou geschikt moment

- In hooguit 30 minuten besteed je samen aandacht aan jouw financiële toekomst

- Zo krijg je inzicht in zaken die jouw aandacht nodig hebben

- Gratis

- Je zit nergens aan vast

- Na het Aandacht voor je toekomst-gesprek bepaal je wat je verder wil doen

 

Woordvoerders

Over Aegon Nederland

Aegon is een internationale verzekeraar die klanten in staat stelt zelf bewust keuzes te maken voor een gezonde financiële toekomst. Of het nu gaat om pensioen, hypotheek, beleggingen, bankzaken of schadeverzekering.

Klanten waarderen ons. Ruim 225.000 consumenten hebben hun huis met een Aegon-hypotheek gefinancierd. Aegon verzorgt het pensioen van vier miljoen Nederlanders. Op het gebied van milieu, maatschappij en goed bestuur scoort Aegon wereldwijd een 4,4 op een schaal van 5.

Aegon is de trotse moedermaatschappij van TKP, Knab, Nedasco en Robidus.

Deel deze release

Laatste nieuws