Den Haag,
25
januari
2016
|
10:58
Europe/Amsterdam

Aandacht voor je toekomst loont

Onafhankelijke adviseurs en Aegon bieden gratis inzicht in geldzaken

Samenvatting

Geldzaken zijn niemands hobby. Maar áls ze eenmaal geregeld zijn, geeft dat een goed gevoel. Daarom biedt Aegon samen met onafhankelijke adviseurs iedereen een gratis en vrijblijvend Aandacht-gesprek. Klanten en niet-klanten van Aegon worden telefonisch, in dertig minuten, bijgepraat over welke financiële zaken aandacht nodig hebben.

Een Aandacht-gesprek is een gratis en vrijblijvend gesprek. De gesprekken worden gevoerd door onafhankelijke adviseurs en door financieel deskundigen van Aegon. Zij geven de klant inzicht in welke financiële zaken van belang zijn om nu mee aan de slag te gaan. Klanten kunnen zelf kiezen met wie zij een Aandacht-gesprek voeren.

Uitstelgedrag

Hypotheken, pensioenen en verzekeringen krijgen niet de aandacht die ze verdienen. De Nederlander lijdt aan uitstelgedrag. En dat terwijl 83% financiële zaken wel degelijk belangrijk vindt. Bovendien kan een beetje aandacht ervoor soms al op korte termijn voordeel opleveren. Denk aan het oversluiten van de hypotheek of het checken op passende verzekeringen. En van pensioen is bekend dat vroegtijdige aanvulling veel goedkoper is dan reparatie op het laatste moment. 25 januari 2016 start de campagne rondom de Aandacht-gesprekken, onder andere met commercials op radio en televisie. Consumenten die een Aandacht-gesprek willen, kunnen zich aanmelden op de website van Aegon.

Wat is het Aandacht voor je toekomst-gesprek?

- Een adviseur belt je op een voor jou geschikt moment

- In hooguit 30 minuten besteed je samen aandacht aan jouw financiële toekomst

- Zo krijg je inzicht in zaken die jouw aandacht nodig hebben

- Gratis

- Je zit nergens aan vast

- Na het Aandacht voor je toekomst-gesprek bepaal je wat je verder wil doen

 

Woordvoerders

photo:Alexander Kuipers
Alexander Kuipers
Senior woordvoerder
+31 6 11 33 36 19
Boilerplate

Over Aegon

Aegon wil klanten in staat stellen om zelf bewust keuzes te maken voor een gezonde financiële toekomst. Dat doen we door hen te informeren, alternatieven te tonen, passend advies te geven en de producten en diensten te leveren die voor elke fase in je leven van belang zijn. Of het nu gaat om je pensioen, hypotheek, beleggingen, bankzaken of schadeverzekering.

Klanten waarderen ons. Ruim 225.000 consumenten hebben hun huis met een Aegon-hypotheek gefinancierd. En Aegon verzorgt het pensioen van vier miljoen Nederlanders.

In Nederland werken ongeveer 4300 mensen voor Aegon en haar dochters, in Den Haag, Leeuwarden, Groningen en Amsterdam.

Wij sponsoren verschillende sportieve, culturele en sociale projecten. Aegon Nederland is hoofdsponsor van het VUmc Alzheimercentrum en van de Koninklijke Nederlandsche Roeibond.

Deel deze release

Laatste nieuws