Ook voor Olympische sporters is dit een moeilijke tijd. Daarom geven we de Nederlandse roeiers nog een extra zet op weg naar de medailles in Tokio.
Maarten Edixhoven, CEO Aegon Nederland
Het is tekenend voor de loyaliteit van Aegon en de warme band die wij de afgelopen tien jaar hebben opgebouwd dat zij ondanks de pandemie het partnership tot en met de Spelen van volgend jaar doorzetten.
Rutger Arisz, voorzitter van de Koninklijke Nederlandsche Roeibond
Den Haag,
12
oktober
2020
|
14:21
Europe/Amsterdam

Aegon blijft het Aegon Nationaal RoeiTeam sponsoren tot en met Tokio 2021

Samenvatting

Aegon blijft het Aegon National RoeiTeam een jaar langer sponsoren, tot en met de Olympische en Paralympische Spelen in Tokio 2021. Dat hebben de Koninklijke Nederlandsche Roeibond en Aegon bekendgemaakt.

Naast de goede resultaten van afgelopen weekend tijdens het EK Roeien zorgt dit nieuws ook voor een goede stemming richting 2021. De verlenging van het partnership focust zich op de ondersteuning van het Aegon Nationaal RoeiTeam op weg naar en tijdens de Spelen in Tokio met daaraan gekoppeld de feestelijke afsluiting van het partnership met het Aegon City Rowing Event in september 2021.

“Ook voor Olympische sporters is dit een moeilijke tijd. Daarom geven we de Nederlandse roeiers nog een extra zet op weg naar de medailles in Tokio", aldus Maarten Edixhoven, CEO van Aegon Nederland. 

Oorspronkelijk zou het tienjarig jubileum afgelopen september gevierd worden met een groot evenement, waarbij Aegon tegelijk afscheid zou nemen van haar partnership van de KNRB. Aegon is sinds 2008 actief in de roeisport en werd in 2010 hoofdsponsor van de KNRB.

“Het is tekenend voor de loyaliteit van Aegon en de warme band die wij de afgelopen tien jaar hebben opgebouwd dat zij ondanks de pandemie het partnership tot en met de Spelen van volgend jaar doorzetten“, aldus Rutger Arisz, voorzitter van de Koninklijke Nederlandse Roeibond. “Wij zijn verbonden in de drive om de successen van afgelopen weekend tijdens de Spelen in Tokio te herhalen.”

Naast naamgever van de nationale roeiselecties en para-roeiselecties, was Aegon onder andere ook sponsor van de Bestuursbokaal en het Nationaal Roeicongres en ondersteunde zij verenigingen en evenementen.

Over Aegon Nederland

Aegons doelstelling om mensen te helpen het beste uit hun leven te halen is leidraad voor alle activiteiten van Aegon Nederland, of het nu gaat om pensioen, hypotheken, beleggingen, bankzaken of schadeverzekeringen. Als toonaangevende belegger en werkgever wil de onderneming een positieve bijdrage leveren aan belangrijke maatschappelijke vraagstukken, waarbij de nadruk ligt op klimaatverandering en diversiteit & inclusie.

Aegon Nederland  is de trotse moedermaatschappij van TKPKnabNedasco en Robidus.