Den Haag,
24
juni
2016
|
08:23
Europe/Amsterdam

Aegon blijft hoofdsponsor van het roeien

Deze zomer vinden zowel de Olympische als Paralympische Spelen plaats. Daarnaast vindt het WK Roeien  plaats. Voor de Spelen in Rio hebben zich 9 boten, waarvan 2 paralympische boten gekwalificeerd. Vanuit de KNRB wordt enthousiast gereageerd op het nieuws dat Aegon zich nog eens vier jaar verbindt aan de roeisport, directeur Monica Visser: 'Dit is geweldig nieuws voor onze roeigemeenschap, Aegon heeft met recht aandacht voor de toekomst van het Nederlandse roeien'.

Dit is geweldig nieuws voor onze roeigemeenschap, Aegon heeft met recht aandacht voor de toekomst van het Nederlandse roeien.
Monica Visser, directeur KNRB

Otto van der Harst, directeur Communicatie Aegon: ‘Het is een zomer met veel belangrijke roei-evenementen, het blijft geweldig om dat te mogen ondersteunen en te zien dat roeien groeit. Aegon en KNRB zullen zich in de komende jaren ook gaan focussen op projecten die zich specifiek richten op de arbeidsmarkt voor studenten en topatleten. ‘De meeste roeiers kennen Aegon als sponsor, de komende jaren zullen we hen ook kennis laten met de mogelijkheden om bij Aegon te werken. Naast het sponsoren van de KNRB, reikt Aegon ook jaarlijks de Aegon Bestuursbokaal uit. Deze prijs is voor het bestuur van de best presterende studentenroeivereniging. Met deze prijs stimuleert Aegon optimale sportprestaties en goed bestuur.

Samenvatting

Vandaag tekenen de KNRB en Aegon een contractverlenging voor de komende vier jaar. De nieuwe overeenkomst loopt door tot en met 2020, het jaar van de Olympische Spelen in Tokio. Aegon is sinds 2010 hoofdsponsor van Koninklijke Nederlandsche Roeibond (KNRB).

Deel deze release

Laatste nieuws