Den Haag,
15
maart
2022
|
11:52
Europe/Amsterdam

Aegon denkt mee bij opvang vluchtelingen Oekraïne in Nederland

Samenvatting

We zijn trots op klanten die vluchtelingen een warm hart toedragen. Sommigen stellen zelfs hun huis open. Zonder dat zij weten hoe lang hun gasten blijven. Vang je vluchtelingen op? Dan is je verzekering of hypotheek vast niet het eerste waar je aan denkt. Dat begrijpen we goed. Daarom zetten we het voor je op een rij. 

Opvang vluchtelingen en een Aegon-woonverzekering 

Heb je een inboedel- of woonhuisverzekering bij ons? En vang je vluchtelingen uit Oekraïne op? Bijvoorbeeld thuis of in je vakantiehuis. Dan steunen we dat. Geef het wel zo snel mogelijk door aan je adviseur. Als je geen adviseur hebt, kun je direct contact met ons opnemen. We denken namelijk graag met je mee!  

 

Opvang vluchtelingen en een Aegon-hypotheek 

Heb je een hypotheek bij ons? Dan mag je maximaal twaalf maanden humanitaire opvang bieden aan vluchtelingen, zonder dat dat gevolgen heeft voor je hypotheek. Goed om te weten: we hebben het bewust over humanitaire hulp. Je mag er dus geen huur voor vragen. 

Meer nieuws rondom Oekraïne 

Eerder nieuws: 

Heb je vragen? 

Of andere zorgen? Dat kunnen wij ons heel goed voorstellen. Neem gerust contact op met je adviseur of met ons. We staan voor je klaar.

Over Aegon Nederland

Aegons doelstelling om mensen te helpen het beste uit hun leven te halen is leidraad voor alle activiteiten van Aegon Nederland, of het nu gaat om pensioen, hypotheken, beleggingen, bankzaken of schadeverzekeringen. Als toonaangevende belegger en werkgever wil de onderneming een positieve bijdrage leveren aan belangrijke maatschappelijke vraagstukken, waarbij de nadruk ligt op klimaatverandering en diversiteit & inclusie.

Aegon Nederland  is de trotse moedermaatschappij van TKPKnabNedasco en Robidus.