Den Haag,
04
juni
2021
|
10:00
Europe/Amsterdam

Aegon en Leaseproces/ConsumentenClaim eens over schikking

Samenvatting

Aegon en Leaseproces/ConsumentenClaim hebben een schikking getroffen voor het product Aegon Effectenlease. Daarmee hopen beide partijen een einde te maken aan de onzekerheid voor betrokken klanten.

De afgelopen jaren voerden Leaseproces en ConsumentenClaim rechtszaken tegen Aegon over Vliegwiel- en Sprintplan-producten.

Aegon wil met deze schikking een einde maken aan deze situatie en duidelijkheid verschaffen aan klanten. De schikking is vastgelegd in een raamwerkovereenkomst. Leaseproces en ConsumentenClaim peilen de komende maanden onder hun achterban of zij willen instemmen met de schikking. Als de achterban akkoord is, regelen Leaseproces en ConsumentenClaim de verdere financiële afhandeling. Klanten die bij een van de partijen zijn aangesloten krijgen minimaal 500 euro.

Aegon en Leaseproces/ConsumentenClaim hopen op steun voor de schikking, zodat er voor klanten een einde kan komen aan de onzekerheid.

Bent u lid van Leaseproces of ConsumentenClaim en hebt u vragen over de voorgestelde schikking? U kunt hen bereiken per e-mail of telefoon:

 

Over Aegon Nederland

Aegon is een internationale financiële dienstverlener die klanten in staat stelt zelf bewust keuzes te maken voor een gezonde financiële toekomst. Of het nu gaat om pensioen, hypotheek, beleggingen, bankzaken of schadeverzekering.

Klanten waarderen ons. Ruim 225.000 consumenten hebben hun huis met een Aegon-hypotheek gefinancierd. Aegon verzorgt het pensioen van vier miljoen Nederlanders. Op het gebied van milieu, maatschappij en goed bestuur scoort Aegon wereldwijd een 4,4 op een schaal van 5.

Aegon is de trotse moedermaatschappij van TKPKnabNedasco en Robidus.