Den Haag,
26
maart
2014
|
13:22
Europe/Amsterdam

Aegon halfjaar langer hoofdsponsor Ajax

Downloads

Aegon helpt ons enorm met deze verlenging, omdat wij meer tijd nodig hebben. Nu kunnen wij met vertrouwen en met de nodige rust verder.
Edwin van der Sar, directeur Marketing van Ajax
Wij zijn sinds 2008 als hoofdsponsor aan Ajax verbonden en hebben mooie resultaten bereikt. Wij hechten er waarde aan dat er een goede nieuwe opvolger komt, vandaar deze verlenging.
Marco Keim, CEO Aegon Nederland
Samenvatting

Ajax en Aegon hebben overeenstemming bereikt over een eenmalige verlenging van de hoofdsponsorovereenkomst. Het betreft een periode van zes maanden, tot en met 31 december 2014. Het initiatief hiertoe werd genomen door Ajax, omdat de club meer tijd nodig heeft bij de invulling van het nieuwe hoofdsponsorschap.

Met de verlenging van het hoofd- en dus ook het shirtsponsorschap is een bedrag gemoeid van 3 miljoen euro. Daarna blijft Aegon nog tweeëneenhalf jaar, tot en met 30 juni 2017, aan als sponsor. Daarbij is een optie opgenomen voor nog een extra jaar, tot en met 30 juni 2018.

Aegon is sinds 1 juli 2008 als hoofdsponsor verbonden aan Ajax. Ajax en Aegon maakten in november 2012 bekend dat het hoofdsponsorschap zou eindigen per 30 juni 2014. Aegon zou daarna nog twee jaar partner van Ajax blijven, tot en met 30 juni 2016, met een optie voor nog twee jaar. Deze afspraken zijn na recente gesprekken herzien in bovengenoemde verlening van het hoofdsponsorschap tot en met 31 december 2014 en sponsoring van 1 januari 2015 tot en met 30 juni 2017, met een optie voor nog een seizoen.

Boilerplate

Over Aegon

Aegon Nederland voelt zich verantwoordelijk voor de financiële bewustwording en ontwikkeling van mensen. Wij stellen onze klanten in staat zelf bewust keuzes te maken voor een gezonde financiële toekomst. Zo ontwikkelde Aegon een voorlichtingscampagne waarin financiële termen werden uitgelegd en werd een online game geïntroduceerd waarmee klanten kunnen spelen met hun pensioentoekomst. In Nederland is Aegon actief in levens- en schadeverzekeringen, pensioenen, spaarproducten en beleggingen. Aegon Nederland maakt deel uit van Aegon NV, een in Den Haag gevestigde internationale aanbieder van levensverzekeringen, pensioenen en vermogensbeheer. Aegon heeft bijna 47 miljoen klanten in meer dan twintig landen in Amerika, Europa en Azië, met omvangrijke activiteiten in de Verenigde Staten, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel van onze moedermaatschappij Aegon NV staat genoteerd aan de beurzen van Amsterdam en New York.

Laatste nieuws

Contactinformatie

Aegon Nederland
Bezoekadres:
Aegonplein 50
 Den Haag
Postadres:
Postbus 202
2591 TV Den Haag
Tеl: +31 70 344 32 10
Email: 

Woordvoerders

Deel deze release