Den Haag,
09
oktober
2020
|
12:27
Europe/Amsterdam

Aegon Hypotheken winnaar Zilveren Spreekbuis

Geen goud maar zilver: Aegon is de op één na best gewaardeerde hypotheekverstrekker.

Samenvatting

Aegon heeft donderdag 8 oktober de Zilveren Spreekbuis 2020 voor best gewaardeerde hypotheekverstrekker in de wacht gesleept. De prijzenkast van directeur Hypotheken, Matthijs Hofstede, huist nu niet één maar twee enorme trofeeën. Aegon won vorig jaar namelijk het grotere gouden broertje van deze onderscheiding. Winnaar van dit jaar is Florius. ING ging er met de Bronzen Spreekbuis vandoor. 

Digitale uitreiking zonder publiek 

Vanwege corona werd de prijsuitreiking, die normaal op het IIR Mortgage Tech event wordt gehouden, via een webinar uitgezonden. Tijdens dit online event werd een toelichting gegeven op het Imago Blauwdruk onderzoek en de resultaten. Dit jaar werd er extra aandacht besteed aan de manier waarop verstrekkers zijn omgegaan met betalingsproblemen van klanten door de coronacrisis. 

“Aegon denkt ruimer dan haar eigen omgeving. Een mentaliteit die de jury zeer waardeert.” 

Trots op de inzet en samenwerking Matthijs Hofstede dankt iedereen die onze succesvolle deelname mogelijk heeft gemaakt. Hij zei hierover: ”We doen dit niet alleen. Het komt niet uit de lucht vallen dat we voor het tweede jaar op rij zo’n mooi juryrapport mogen ontvangen. We zijn al jaren gestructureerd bezig om te verbeteren. Die lange adem wordt mogelijk gemaakt door de enorme betrokkenheid van onze medewerkers.” Verder zei Matthijs: “Daarnaast zijn we slechts een schakel in een enorme keten. Het intensieve samenwerken met alle stakeholders begint nu zijn vruchten af te werpen. En daar ben ik enorm trots op!” 

Over de Gouden Spreekbuis Blauw research houdt al 23 jaar de ‘Imago Blauwdruk Hypotheekverstrekkers’. Een onderzoek waarin hypotheekadviseurs hun mening kunnen geven over de prestaties van hypotheekverstrekkers op het gebied van merkontwikkeling en dienstverlening.