Den Haag,
21
mei
2019
|
11:23
Europe/Amsterdam

Aegon hoofdsponsor Special Olympics Nationale Spelen 2020

Samenvatting

Aegon sponsort met trots en plezier de Special Olympics Nationale Spelen (SONS) voor mensen met een verstandelijke beperking. Op maandag 20 mei tekende Maarten Edixhoven, ceo van Aegon Nederland, het contract. Maarten Edixhoven “Aegon is jarenlang een hoofdsponsor geweest van Special Olympics Nederland. In 2017 is aan dit partnerschap officieel een einde gekomen. Maar de verbondenheid met de organisatie en met de sporters is altijd gebleven. We maken daarom graag de organisatie van de Nationale Spelen in de stad van ons hoofdkantoor mogelijk. Dan doen we in financiële zin, maar ook door zoveel mogelijk medewerkers te enthousiasmeren om tijdens de Nationale Spelen zelf een bijdrage te leveren. Ik kijk er naar uit!”

Anja Overhoff, voorzitter van de Stichting Special Olympics Nationale Spelen 2020 tekende het contract namens de stichting. “Wij zijn als stichting, vanaf het moment dat we dit nationale evenement kregen toegewezen, bezig de organisatie en de financiën op poten te zetten. Dan is het geweldig te zien dat een belangrijke partner als Aegon het enthousiasme voor deze bijzondere en geweldige doelgroep deelt en ook daadwerkelijk instapt. En niet alleen door geld over te maken voor de realisatie, maar vooral door partner te worden van de organisatie. Wij zijn trots op dit evenement in onze mooie stad en bijzonder blij en trots met een hoofdsponsor als Aegon!”

Samen op weg naar 2020

De Special Olympics Nationale Spelen worden georganiseerd samen met SGK (Haagse gehandicaptensport) en andere sportverenigingen en maatschappelijke partners. Ruim 2000 sporters uit Nederland met een verstandelijke beperking zullen op 12, 13 en 14 juni 2020 worden ontvangen in Den Haag. Alle sporters met een verstandelijke beperking zijn welkom, ongeacht niveau of eerdere prestaties.

Over Aegon Nederland

Aegons doelstelling om mensen te helpen het beste uit hun leven te halen is leidraad voor alle activiteiten van Aegon Nederland, of het nu gaat om pensioen, hypotheken, beleggingen, bankzaken of schadeverzekeringen. Als toonaangevende belegger en werkgever wil de onderneming een positieve bijdrage leveren aan belangrijke maatschappelijke vraagstukken, waarbij de nadruk ligt op klimaatverandering en diversiteit & inclusie.

Aegon Nederland  is de trotse moedermaatschappij van TKPKnabNedasco en Robidus.