Den Haag,
10
december
2013
|
11:56
Europe/Amsterdam

Gouden Spreekbuis voor Aegon als beste hypotheekverstrekker

Samenvatting

Klanten en tussenpersonen waarderen de inspanningen van Aegon om zijn diensten rond hypotheken steeds meer te verbeteren. Dat blijkt uit onderzoek van Blaauw Research. De prijs werd toegekend aan de hypotheekadviesorganisatie die de beste ontwikkeling heeft doorgemaakt in het afgelopen jaar.

Zowel klanten als hun adviseurs vinden Aegon de beste hypotheekverstrekker van dit jaar. Aegon krijgt daarvoor de Gouden Spreekbuis die op 26 november is uitgereikt. Volgens het onderzoek stelt Aegon de klant echt centraal en denkt mee over verschillende oplossingen. Verder is Aegon erin geslaagd de dienstverlening in het afgelopen jaar op meerdere vlakken te verbeteren.

Naast de Gouden Spreekbuis voor beste hypotheekverstrekker werd Aegon ook beloond met een Zilveren Spreekbuis in de categorie beste hypotheekadviseur. Dat is opmerkelijk, omdat Aegon geen hypotheekadviseur ís. Deze prijs is vooral bepaald door de meningen van klanten.

Laatste nieuws

Over Aegon Nederland

Aegons doelstelling om mensen te helpen het beste uit hun leven te halen is leidraad voor alle activiteiten van Aegon Nederland, of het nu gaat om pensioen, hypotheken, beleggingen, bankzaken of schadeverzekeringen. Als toonaangevende belegger en werkgever wil de onderneming een positieve bijdrage leveren aan belangrijke maatschappelijke vraagstukken, waarbij de nadruk ligt op klimaatverandering en diversiteit & inclusie.

Aegon Nederland  is de trotse moedermaatschappij van TKPKnabNedasco en Robidus.

Aegon Nederland
Bezoekadres:
Aegonplein 50
 Den Haag
Postadres:
Postbus 202
2591 TV Den Haag
Tеl: +31 70 344 32 10
Email: 

Deel deze release