Den Haag,
10
december
2013
|
11:56
Europe/Amsterdam

Gouden Spreekbuis voor Aegon als beste hypotheekverstrekker

Samenvatting

Klanten en tussenpersonen waarderen de inspanningen van Aegon om zijn diensten rond hypotheken steeds meer te verbeteren. Dat blijkt uit onderzoek van Blaauw Research. De prijs werd toegekend aan de hypotheekadviesorganisatie die de beste ontwikkeling heeft doorgemaakt in het afgelopen jaar.

Zowel klanten als hun adviseurs vinden Aegon de beste hypotheekverstrekker van dit jaar. Aegon krijgt daarvoor de Gouden Spreekbuis die op 26 november is uitgereikt. Volgens het onderzoek stelt Aegon de klant echt centraal en denkt mee over verschillende oplossingen. Verder is Aegon erin geslaagd de dienstverlening in het afgelopen jaar op meerdere vlakken te verbeteren.

Naast de Gouden Spreekbuis voor beste hypotheekverstrekker werd Aegon ook beloond met een Zilveren Spreekbuis in de categorie beste hypotheekadviseur. Dat is opmerkelijk, omdat Aegon geen hypotheekadviseur ís. Deze prijs is vooral bepaald door de meningen van klanten.

Laatste nieuws

Boilerplate

Over Aegon

Aegon wil klanten in staat stellen om zelf bewust keuzes te maken voor een gezonde financiële toekomst. Dat doen we door hen te informeren, alternatieven te tonen, passend advies te geven en de producten en diensten te leveren die voor elke fase in je leven van belang zijn. Of het nu gaat om je pensioen, hypotheek, beleggingen, bankzaken of schadeverzekering.

Klanten waarderen ons. Ruim 225.000 consumenten hebben hun huis met een Aegon-hypotheek gefinancierd. En Aegon verzorgt het pensioen van vier miljoen Nederlanders.

In Nederland werken ongeveer 4300 mensen voor Aegon en haar dochters, in Den Haag, Leeuwarden, Groningen en Amsterdam.

Wij sponsoren verschillende sportieve, culturele en sociale projecten. Aegon Nederland is hoofdsponsor van het VUmc Alzheimercentrum en van de Koninklijke Nederlandsche Roeibond.

Contactinformatie

Aegon Nederland
Bezoekadres:
Aegonplein 50
 Den Haag
Postadres:
Postbus 202
2591 TV Den Haag
Tеl: +31 70 344 32 10
Email: 

Woordvoerders

Deel deze release