Den Haag,
10
december
2013
|
11:56
Europe/Amsterdam

Gouden Spreekbuis voor Aegon als beste hypotheekverstrekker

Samenvatting

Klanten en tussenpersonen waarderen de inspanningen van Aegon om zijn diensten rond hypotheken steeds meer te verbeteren. Dat blijkt uit onderzoek van Blaauw Research. De prijs werd toegekend aan de hypotheekadviesorganisatie die de beste ontwikkeling heeft doorgemaakt in het afgelopen jaar.

Zowel klanten als hun adviseurs vinden Aegon de beste hypotheekverstrekker van dit jaar. Aegon krijgt daarvoor de Gouden Spreekbuis die op 26 november is uitgereikt. Volgens het onderzoek stelt Aegon de klant echt centraal en denkt mee over verschillende oplossingen. Verder is Aegon erin geslaagd de dienstverlening in het afgelopen jaar op meerdere vlakken te verbeteren.

Naast de Gouden Spreekbuis voor beste hypotheekverstrekker werd Aegon ook beloond met een Zilveren Spreekbuis in de categorie beste hypotheekadviseur. Dat is opmerkelijk, omdat Aegon geen hypotheekadviseur ís. Deze prijs is vooral bepaald door de meningen van klanten.

Laatste nieuws

Boilerplate

Over Aegon

Aegon Nederland voelt zich verantwoordelijk voor de financiële bewustwording en ontwikkeling van mensen. Wij stellen onze klanten in staat zelf bewust keuzes te maken voor een gezonde financiële toekomst. Zo ontwikkelde Aegon een voorlichtingscampagne waarin financiële termen werden uitgelegd en werd een online game geïntroduceerd waarmee klanten kunnen spelen met hun pensioentoekomst. In Nederland is Aegon actief in levens- en schadeverzekeringen, pensioenen, spaarproducten en beleggingen. Aegon Nederland maakt deel uit van Aegon NV, een in Den Haag gevestigde internationale aanbieder van levensverzekeringen, pensioenen en vermogensbeheer. Aegon heeft bijna 47 miljoen klanten in meer dan twintig landen in Amerika, Europa en Azië, met omvangrijke activiteiten in de Verenigde Staten, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel van onze moedermaatschappij Aegon NV staat genoteerd aan de beurzen van Amsterdam en New York.

Contactinformatie

Aegon Nederland
Bezoekadres:
Aegonplein 50
 Den Haag
Postadres:
Postbus 202
2591 TV Den Haag
Tеl: +31 70 344 32 10
Email: 

Woordvoerders

Deel deze release