Den Haag,
05
juni
2018
|
15:50
Europe/Amsterdam

Boaz Magid nieuwe chief investment officer van Aegon Nederland

Samenvatting

Aegon Nederland heeft Boaz Magid benoemd tot lid van haar managementteam. Boaz volgt chief investment officer Edgar Koning op die 1 juli met pensioen gaat.

Boaz Magid (39) is afkomstig van Vivat, waar hij directeur Balancesheet Management was. Maarten Edixhoven, ceo van Aegon Nederland, is verheugd over zijn komst: “Boaz heeft een rijke ervaring in de Nederlandse financiële sector. Hij wordt bij ons eindverantwoordelijk voor alle beleggingen en onze relatie met interne en externe vermogensbeheerders. We heten Boaz van harte welkom in het Nederlandse managementteam van Aegon”. De benoeming is inmiddels goedgekeurd door de relevante toezichthouders.

Maatschappelijke initiatieven

Boaz volgt Edgar Koning (66) op die met pensioen gaat. “Edgar Koning heeft enorm veel betekend voor Aegon Nederland. Hij heeft 37 jaar voor ons gewerkt, waarvan een flink deel als chief financial en risk officer. Zijn inzicht in de financiële markten combineerde hij met belangstelling voor mens en bedrijf. Ook voor de sector en diverse maatschappelijke initiatieven heeft hij zich ingezet. We gaan hem als professional en als mens enorm missen”, aldus Maarten Edixhoven.

Woordvoerders

Over Aegon

Aegon wil klanten in staat stellen om zelf bewust keuzes te maken voor een gezonde financiële toekomst. Dat doen we door hen te informeren, alternatieven te tonen, passend advies te geven en de producten en diensten te leveren die voor elke fase in je leven van belang zijn. Of het nu gaat om je pensioen, hypotheek, beleggingen, bankzaken of schadeverzekering.

Klanten waarderen ons. Ruim 225.000 consumenten hebben hun huis met een Aegon-hypotheek gefinancierd. En Aegon verzorgt het pensioen van vier miljoen Nederlanders.

In Nederland werken ongeveer 4300 mensen voor Aegon en haar dochters, in Den Haag, Leeuwarden, Groningen en Amsterdam.

Wij sponsoren verschillende sportieve, culturele en sociale projecten. Aegon Nederland is hoofdsponsor van het VUmc Alzheimercentrum en van de Koninklijke Nederlandsche Roeibond.

Laatste nieuws

Deel deze release