Den Haag,
05
juni
2018
|
15:50
Europe/Amsterdam

Boaz Magid nieuwe chief investment officer van Aegon Nederland

Samenvatting

Aegon Nederland heeft Boaz Magid benoemd tot lid van haar managementteam. Boaz volgt chief investment officer Edgar Koning op die 1 juli met pensioen gaat.

Boaz Magid (39) is afkomstig van Vivat, waar hij directeur Balancesheet Management was. Maarten Edixhoven, ceo van Aegon Nederland, is verheugd over zijn komst: “Boaz heeft een rijke ervaring in de Nederlandse financiële sector. Hij wordt bij ons eindverantwoordelijk voor alle beleggingen en onze relatie met interne en externe vermogensbeheerders. We heten Boaz van harte welkom in het Nederlandse managementteam van Aegon”. De benoeming is inmiddels goedgekeurd door de relevante toezichthouders.

Maatschappelijke initiatieven

Boaz volgt Edgar Koning (66) op die met pensioen gaat. “Edgar Koning heeft enorm veel betekend voor Aegon Nederland. Hij heeft 37 jaar voor ons gewerkt, waarvan een flink deel als chief financial en risk officer. Zijn inzicht in de financiële markten combineerde hij met belangstelling voor mens en bedrijf. Ook voor de sector en diverse maatschappelijke initiatieven heeft hij zich ingezet. We gaan hem als professional en als mens enorm missen”, aldus Maarten Edixhoven.

Over Aegon Nederland

Aegons doelstelling om mensen te helpen het beste uit hun leven te halen is leidraad voor alle activiteiten van Aegon Nederland, of het nu gaat om pensioen, hypotheken, beleggingen, bankzaken of schadeverzekeringen. Als toonaangevende belegger en werkgever wil de onderneming een positieve bijdrage leveren aan belangrijke maatschappelijke vraagstukken, waarbij de nadruk ligt op klimaatverandering en diversiteit & inclusie.

Aegon Nederland  is de trotse moedermaatschappij van TKPKnabNedasco en Robidus.

Laatste nieuws

Deel deze release