Den Haag,
16
augustus
2016
|
08:00
Europe/Amsterdam

Daniëlle Jansen Heijtmajer commissaris bij Aegon Nederland

Samenvatting

Aegon Nederland heeft Daniëlle Jansen Heijtmajer benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen. Zij volgt daarmee Bert Jongsma op.

Daniëlle Jansen Heijtmajer is sinds 2014 Global Process Director Finance bij Friesland Campina. Daarvoor werkte ze gedurende 23 jaar in diverse functies bij Shell, waaronder als Vice President Group Pensions in onder meer Groot Brittannië en de Verenigde Staten. Ze studeerde economie in Amsterdam en begon haar carrière bij KPMG. Naast haar commissariaat bij Aegon Nederland, is zij lid van de Raad van Toezicht van de Regionale Publieke Omroep.

De Raad van Commissarissen is met het aantreden van Jansen Heijtmajer weer compleet. De andere leden van de Raad zijn Gábor Kepecs, Darryl Button, Jaap Vink en Doekle Terpstra.

Aegon is de grootste pensioenverzekeraar van Nederland. Daarnaast verzorgt Aegon NL hypotheken, schadeverzekeringen, beleggingsverzekeringen, spaarproducten en levensverzekeringen voor 2,3 miljoen klanten. Wij bieden werkgelegenheid aan ruim 4300 medewerkers, van wie het grootste deel in Den Haag en Leeuwarden werkt.

Deel deze release

Woordvoerders

Laatste nieuws