Den Haag,
05
december
2016
|
09:27
Europe/Amsterdam

Feestelijke opening van nieuwe Aegon-pand in Leeuwarden

Samenvatting

Burgemeester Crone van Leeuwarden opent donderdag 22 december officieel het nieuwe Aegon-pand aan de Snekerkade. Na jarenlang met veel plezier te hebben gewerkt in Leeuwenborg is het voor Aegon tijd voor een moderner en efficiënter pand. 

‘Het nieuwe pand is efficiënter ingedeeld, waardoor collega’s elkaar makkelijker kunnen vinden. Daarnaast is het natuurlijk fijn dat alles fris en nieuw is’, zegt Robert van der Tol, directielid van Aegon. Het karakteristieke gebouw is in 2002 opgeleverd door Bonnema architecten. In het pand werken vanaf maandag 5 december dagelijks meer dan 1100 mensen van Aegon.

Aegons voorganger Algemeen Friesch begrafenisfonds Memento Mori is al sinds 1844 actief in Leeuwarden. Robert van der Tol: ‘Het is bijzonder om als bedrijf een historische band met een stad te mogen onderhouden. Dat is voor ons meer dan alleen een bedrijf runnen. We vinden het ook belangrijk om betrokken te zijn bij het maatschappelijke en culturele leven in Leeuwarden, daarom zijn partner van de Leeuwarder uitdaging en De Harmonie.'

Aegon is één van de grootste werkgevers van Friesland. ‘Dat is een verantwoordelijkheid die wij serieus nemen. We zijn ook gelukkig met de medewerkers die we hier kunnen vinden: goed opgeleid en klantgericht. Dat zijn de mensen die wij als moderne financiële dienstverlener zoeken’, aldus Van der Tol.

 

 

Over Aegon Nederland

Aegons doelstelling om mensen te helpen het beste uit hun leven te halen is leidraad voor alle activiteiten van Aegon Nederland, of het nu gaat om pensioen, hypotheken, beleggingen, bankzaken of schadeverzekeringen. Als toonaangevende belegger en werkgever wil de onderneming een positieve bijdrage leveren aan belangrijke maatschappelijke vraagstukken, waarbij de nadruk ligt op klimaatverandering en diversiteit & inclusie.

Aegon Nederland  is de trotse moedermaatschappij van TKPKnabNedasco en Robidus.

Laatste nieuws

Deel deze release