Den Haag,
23
april
2014
|
15:05
Europe/Amsterdam

Fonds Gehandicaptensport halfjaar op uitshirts Ajax

Sport is gezond en belangrijk voor iedereen. Zeker ook voor mensen met een handicap. Daar is extra aandacht voor nodig, maar ook geld. Wij zijn trots dat wij kunnen helpen door met het logo van het Fonds Gehandicaptensport op ons shirt te spelen.
Frank de Boer, trainer-coach van Ajax 1
Nu het contract met een halfjaar is verlengd willen wij op deze manier het Fonds Gehandicaptensport steunen door er ook in de rest van het land aandacht voor te vragen.
Marco Keim, CEO Aegon Nederland
Samenvatting

Ajax speelt de eerste helft van het seizoen 2014-2015 met het logo van het Fonds Gehandicaptensport op de uitshirts. Dit maakte Frank de Boer vandaag namens Ajax en Aegon bekend tijdens de Ajax-Aegon Sportdag, het sportevenement voor kinderen uit het speciaal onderwijs. Met deze actie wil hoofdsponsor Aegon samen met Ajax het Fonds helpen om meer aandacht te vragen voor de gehandicaptensport.

Concreet gaat het om het uitshirt bij de wedstrijden van Ajax 1, Jong Ajax en de Ajax Vrouwen in de Eredivisie, de Jupiler League, de BeNe League en de KNVB Beker. Rond deze wedstrijden zal het Fonds tevens verschillende acties organiseren.

Frank de Boer, trainer-coach van Ajax 1: "Sport is gezond en belangrijk voor iedereen. Zeker ook voor mensen met een handicap. Daar is extra aandacht voor nodig, maar ook geld. Wij zijn trots dat wij kunnen helpen door met het logo van het Fonds Gehandicaptensport op ons shirt te spelen."

Marco Keim, CEO Aegon Nederland: "Samen met Ajax staan wij als één man achter het Fonds Gehandicaptensport. In de afgelopen drie jaar stond het Fonds één thuiswedstrijd per seizoen op het shirt van Ajax. Nu het contract met een halfjaar is verlengd willen wij op deze manier het Fonds steunen door er ook in de rest van het land aandacht voor te vragen."

Zomer

Het nieuwe uitshirt wordt in de loop van de zomer gepresenteerd. Op het thuisshirt van de genoemde Ajax-elftallen blijft het Aegon-logo te zien, evenals bij alle wedstrijden van deze teams in internationaal verband. De jeugdelftallen blijven gedurende de genoemde periode zowel uit als thuis met Aegon op het shirt spelen. 

Als onderdeel van de campagne 'Als één team achter de sporters met een handicap' bracht Aegon recent samen met enkele prominente Ajacieden een verrassingsbezoek op een school voor kinderen met een handicap. Kijk via onderstaande link mee hoe onder anderen Frank de Boer enkele kinderen in Amsterdam geweldig verraste. Klik hier voor de film.

Laatste nieuws

Over Aegon Nederland

Aegons doelstelling om mensen te helpen het beste uit hun leven te halen is leidraad voor alle activiteiten van Aegon Nederland, of het nu gaat om pensioen, hypotheken, beleggingen, bankzaken of schadeverzekeringen. Als toonaangevende belegger en werkgever wil de onderneming een positieve bijdrage leveren aan belangrijke maatschappelijke vraagstukken, waarbij de nadruk ligt op klimaatverandering en diversiteit & inclusie.

Aegon Nederland  is de trotse moedermaatschappij van TKPKnabNedasco en Robidus.

Aegon Nederland
Bezoekadres:
Aegonplein 50
 Den Haag
Postadres:
Postbus 202
2591 TV Den Haag
Tеl: +31 70 344 32 10
Email: 

Deel deze release