Den Haag,
14
oktober
2014
|
11:55
Europe/Amsterdam

Hagenaars welkom bij pensioenspreekuur van Aegon

Downloads

Woensdag 29 oktober 2014 van 17 tot 21 uur

Samenvatting

Pensioenverzekeraar Aegon nodigt de inwoners van Den Haag en omstreken weer uit voor een pensioenspreekuur. Iedereen met vragen over pensioen is woensdag 29 oktober tussen 17 en 21 uur welkom in het hoofdkantoor van Aegon aan het Aegonplein in Den Haag, naast NS-station Den Haag Mariahoeve.

Veel mensen zitten met vragen over hun pensioen. Aegon organiseert het pensioenspreekuur omdat de verzekeraar mensen bewust wil maken van hun financiële situatie. Ook wie geen klant is van Aegon, is van harte welkom. De pensioenspreekuren worden georganiseerd vanwege de landelijke Pensioen3daagse eind oktober.

Het gesprek duurt maximaal een uur en is volledig vrijblijvend. Er worden geen producten verkocht. Aegon maakt voor de experts gebruik van eigen medewerkers. Iedereen werkt die avond als onbetaalde vrijwilliger.

Bewoners die willen meedoen aan de actie, moeten zich van tevoren even aanmelden bij Marjolein Wester, tel. (070) 344 88 92 of vanaf 15 oktober via www.aegon.nl/spreekuur.

Laatste nieuws

Boilerplate

Over Aegon

Aegon Nederland voelt zich verantwoordelijk voor de financiële bewustwording en ontwikkeling van mensen. Wij stellen onze klanten in staat zelf bewust keuzes te maken voor een gezonde financiële toekomst. Zo ontwikkelde Aegon een voorlichtingscampagne waarin financiële termen worden uitgelegd en is een online game geïntroduceerd (www.speeljetoekomst.nu) waarmee klanten kunnen spelen met hun pensioentoekomst. In Nederland is Aegon actief in levens- en schadeverzekeringen, pensioenen, spaarproducten en beleggingen. Aegon Nederland maakt deel uit van Aegon NV, een in Den Haag gevestigde internationale aanbieder van levensverzekeringen, pensioenen en vermogensbeheer. Aegon heeft bijna 47 miljoen klanten in meer dan twintig landen in Amerika, Europa en Azië, met omvangrijke activiteiten in de Verenigde Staten, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel van onze moedermaatschappij Aegon NV staat genoteerd aan de beurzen van Amsterdam en New York.

Woordvoerders

photo:Alexander Kuipers
Alexander Kuipers
Senior woordvoerder
+31 6 11 33 36 19

Deel deze release