Den Haag,
14
oktober
2014
|
11:55
Europe/Amsterdam

Hagenaars welkom bij pensioenspreekuur van Aegon

Downloads

Woensdag 29 oktober 2014 van 17 tot 21 uur

Samenvatting

Pensioenverzekeraar Aegon nodigt de inwoners van Den Haag en omstreken weer uit voor een pensioenspreekuur. Iedereen met vragen over pensioen is woensdag 29 oktober tussen 17 en 21 uur welkom in het hoofdkantoor van Aegon aan het Aegonplein in Den Haag, naast NS-station Den Haag Mariahoeve.

Veel mensen zitten met vragen over hun pensioen. Aegon organiseert het pensioenspreekuur omdat de verzekeraar mensen bewust wil maken van hun financiële situatie. Ook wie geen klant is van Aegon, is van harte welkom. De pensioenspreekuren worden georganiseerd vanwege de landelijke Pensioen3daagse eind oktober.

Het gesprek duurt maximaal een uur en is volledig vrijblijvend. Er worden geen producten verkocht. Aegon maakt voor de experts gebruik van eigen medewerkers. Iedereen werkt die avond als onbetaalde vrijwilliger.

Bewoners die willen meedoen aan de actie, moeten zich van tevoren even aanmelden bij Marjolein Wester, tel. (070) 344 88 92 of vanaf 15 oktober via www.aegon.nl/spreekuur.

Laatste nieuws

Boilerplate

Over Aegon

Aegon wil klanten in staat stellen om zelf bewust keuzes te maken voor een gezonde financiële toekomst. Dat doen we door hen te informeren, alternatieven te tonen, passend advies te geven en de producten en diensten te leveren die voor elke fase in je leven van belang zijn. Of het nu gaat om je pensioen, hypotheek, beleggingen, bankzaken of schadeverzekering.

Klanten waarderen ons. Ruim 225.000 consumenten hebben hun huis met een Aegon-hypotheek gefinancierd. En Aegon verzorgt het pensioen van vier miljoen Nederlanders.

In Nederland werken ongeveer 4300 mensen voor Aegon en haar dochters, in Den Haag, Leeuwarden, Groningen en Amsterdam.

Wij sponsoren verschillende sportieve, culturele en sociale projecten. Aegon Nederland is hoofdsponsor van het VUmc Alzheimercentrum en van de Koninklijke Nederlandsche Roeibond.

Woordvoerders

photo:Alexander Kuipers
Alexander Kuipers
Senior woordvoerder
+31 6 11 33 36 19

Deel deze release