Den Haag,
29
mei
2019
|
10:25
Europe/Amsterdam

Ingrid de Graaf vertrekt bij Aegon Nederland

Samenvatting

Ingrid de Graaf, directeur Particulier bij Aegon Nederland zet haar loopbaan buiten Aegon voort. Ze zal per 1 juli aanstaande uit dienst gaan bij Aegon. De Graaf werd in mei 2017 lid van de statutaire directie van Aegon Nederland.

Maarten Edixhoven, CEO van Aegon Nederland wenst Ingrid de Graaf veel succes met haar verdere loopbaan: “Ingrid heeft het thema financiële zelfredzaamheid van met name vrouwen, stevig op de kaart gezet. Daarnaast heeft ze het hypotheekbedrijf en de schadetak van Aegon geholpen om te groeien en een belangrijke bijdrage geleverd aan het verhogen van de tevredenheid onder klanten en adviseurs. Wij wensen haar veel succes met haar verdere loopbaan.”

De functie directeur Particulier komt te vervallen, haar taken zijn overgenomen door de overige directieleden van Aegon Nederland.

Over Aegon Nederland

Aegon is een internationale verzekeraar die klanten in staat stelt zelf bewust keuzes te maken voor een gezonde financiële toekomst. Of het nu gaat om pensioen, hypotheek, beleggingen, bankzaken of schadeverzekering.

Klanten waarderen ons. Ruim 225.000 consumenten hebben hun huis met een Aegon-hypotheek gefinancierd. Aegon verzorgt het pensioen van vier miljoen Nederlanders. Op het gebied van milieu, maatschappij en goed bestuur scoort Aegon wereldwijd een 4,4 op een schaal van 5.

Aegon is de trotse moedermaatschappij van TKP, Knab, Nedasco en Robidus.