Den Haag,
29
mei
2019
|
10:25
Europe/Amsterdam

Ingrid de Graaf vertrekt bij Aegon Nederland

Samenvatting

Ingrid de Graaf, directeur Particulier bij Aegon Nederland zet haar loopbaan buiten Aegon voort. Ze zal per 1 juli aanstaande uit dienst gaan bij Aegon. De Graaf werd in mei 2017 lid van de statutaire directie van Aegon Nederland.

Maarten Edixhoven, CEO van Aegon Nederland wenst Ingrid de Graaf veel succes met haar verdere loopbaan: “Ingrid heeft het thema financiële zelfredzaamheid van met name vrouwen, stevig op de kaart gezet. Daarnaast heeft ze het hypotheekbedrijf en de schadetak van Aegon geholpen om te groeien en een belangrijke bijdrage geleverd aan het verhogen van de tevredenheid onder klanten en adviseurs. Wij wensen haar veel succes met haar verdere loopbaan.”

De functie directeur Particulier komt te vervallen, haar taken zijn overgenomen door de overige directieleden van Aegon Nederland.

Over Aegon Nederland

Aegons doelstelling om mensen te helpen het beste uit hun leven te halen is leidraad voor alle activiteiten van Aegon Nederland, of het nu gaat om pensioen, hypotheken, beleggingen, bankzaken of schadeverzekeringen. Als toonaangevende belegger en werkgever wil de onderneming een positieve bijdrage leveren aan belangrijke maatschappelijke vraagstukken, waarbij de nadruk ligt op klimaatverandering en diversiteit & inclusie.

Aegon Nederland  is de trotse moedermaatschappij van TKPKnabNedasco en Robidus.