Den Haag,
17
april
2019
|
10:49
Europe/Amsterdam

IT-innovatie levert Aegon mooie prijs op

Samenvatting

Aegon heeft veel aandacht voor digitalisering en innovatie en dat is beloond met een prijs. Het besluit om het grote aantal interne regels voor IT-oplossingen terug te brengen tot een set van acht heldere uitgangspunten, is beloond met een Celent Model Insurer Award. Het IT Architectuurteam bedacht de zogenaamde non-negotiables, een minimale set aan richtlijnen waarover niet onderhandeld kan worden als je software bouwt of inkoopt.

De Celent Modelverzekeraar award wordt jaarlijks toegekend voor de beste oplossingen van het gebruik van technologie op verschillende gebieden die van cruciaal belang zijn voor succes in de verzekeringsbranche. Het is de belangrijkste prijs die een verzekeringsmaatschappij van Celent kan ontvangen. Aegon kreeg deze award toegekend in de categorie ‘Operational Excellence’. (Op de foto links Martijn Akse en Ricardo Schluter van het IT-Architectuurteam van Aegon met hun award.)

Zie ook: “De Celent Model Insurer Award is de kers op de taart” op de site Werken bij Aegon.

Woordvoerders

Over Aegon Nederland

Aegon is een internationale verzekeraar die klanten in staat stelt zelf bewust keuzes te maken voor een gezonde financiële toekomst. Of het nu gaat om pensioen, hypotheek, beleggingen, bankzaken of schadeverzekering.

Klanten waarderen ons. Ruim 225.000 consumenten hebben hun huis met een Aegon-hypotheek gefinancierd. Aegon verzorgt het pensioen van vier miljoen Nederlanders. Op het gebied van milieu, maatschappij en goed bestuur scoort Aegon wereldwijd een 4,4 op een schaal van 5.

Aegon is de trotse moedermaatschappij van TKP, Knab, Nedasco en Robidus.

Laatste nieuws

Deel deze release