Den Haag,
17
april
2019
|
10:49
Europe/Amsterdam

IT-innovatie levert Aegon mooie prijs op

Samenvatting

Aegon heeft veel aandacht voor digitalisering en innovatie en dat is beloond met een prijs. Het besluit om het grote aantal interne regels voor IT-oplossingen terug te brengen tot een set van acht heldere uitgangspunten, is beloond met een Celent Model Insurer Award. Het IT Architectuurteam bedacht de zogenaamde non-negotiables, een minimale set aan richtlijnen waarover niet onderhandeld kan worden als je software bouwt of inkoopt.

De Celent Modelverzekeraar award wordt jaarlijks toegekend voor de beste oplossingen van het gebruik van technologie op verschillende gebieden die van cruciaal belang zijn voor succes in de verzekeringsbranche. Het is de belangrijkste prijs die een verzekeringsmaatschappij van Celent kan ontvangen. Aegon kreeg deze award toegekend in de categorie ‘Operational Excellence’. (Op de foto links Martijn Akse en Ricardo Schluter van het IT-Architectuurteam van Aegon met hun award.)

Zie ook: “De Celent Model Insurer Award is de kers op de taart” op de site Werken bij Aegon.

Woordvoerders

Over Aegon

Aegon wil klanten in staat stellen om zelf bewust keuzes te maken voor een gezonde financiële toekomst. Dat doen we door hen te informeren, alternatieven te tonen, passend advies te geven en de producten en diensten te leveren die voor elke fase in je leven van belang zijn. Of het nu gaat om je pensioen, hypotheek, beleggingen, bankzaken of schadeverzekering.

Klanten waarderen ons. Ruim 225.000 consumenten hebben hun huis met een Aegon-hypotheek gefinancierd. En Aegon verzorgt het pensioen van vier miljoen Nederlanders.

In Nederland werken ongeveer 4300 mensen voor Aegon en haar dochters, in Den Haag, Leeuwarden, Groningen en Amsterdam.

Wij sponsoren verschillende sportieve, culturele en sociale projecten. Aegon Nederland is hoofdsponsor van het VUmc Alzheimercentrum en van de Koninklijke Nederlandsche Roeibond.

Laatste nieuws

Deel deze release