Den Haag,
05
juni
2013
|
07:00
Europe/Amsterdam

Jan Driessen heeft besloten Aegon eind dit jaar te verlaten

Samenvatting

Directeur Communicatie Aegon Nederland Jan Driessen (52) zal Aegon eind 2013 verlaten. Hij vindt het tijd voor een nieuwe fase in zijn werkzame bestaan. Jan Driessen is dan bijna 14 jaar lang verantwoordelijk geweest voor alle communicatie, reclame en sponsoring van Aegon Nederland.

Driessen is in die periode het gezicht en de stem geworden van Aegon. Hij leverde een belangrijke bijdrage aan de transformatie van Aegon naar een beter klantbedrijf. Ook was hij de afgelopen jaren eindverantwoordelijk voor de sponsorcontracten met Ajax, de Koninklijke Nederlandsche Schaatsenrijders Bond en de Koninklijke Nederlandsche Roeibond.

Marco Keim, bestuursvoorzitter Aegon Nederland: "Na ruim 13 jaar ziel en zaligheid gegeven te hebben, heeft Jan besloten een nieuwe stap in zijn carrière te zetten. Ik ben blij dat Jan tot het einde van het jaar in dienst blijft en heeft aangeboden om voor een goede overdracht zorg te dragen. Dit tekent Jan ook als persoon. Ik ben hem zeer dankbaar voor alles wat hij voor Aegon heeft betekend."

Jan Driessen: "Het waren boeiende, leerzame en buitengewone jaren. En ik geniet nog dagelijks van die uitzonderlijke baan. De vraag die ik mezelf echter heb gesteld luidt: 'Waar krijg ik op mijn 67e spijt van? Welke droom heb ik dan niet gerealiseerd?' Ik dank Aegon voor het in mij gestelde vertrouwen, ook en vooral gedurende de vele spannende momenten. Het is daarom niet makkelijk om de hechte en dierbare banden te verbreken, maar ik voel dat het moet. Het wordt tijd voor eigen ondernemerschap."

Driessen trad in 2000 aan bij Aegon Nederland als directeur Communicatie. Daarvoor was hij bijna 20 jaar journalist bij onder andere Den Haag Vandaag, KRO's Brandpunt en Netwerk. Sinds september 2008 is Driessen voorzitter van de BVA bond van adverteerders.

Het komende half jaar zal Jan Driessen de lopende projecten en campagnes zorgvuldig overdragen. De aankondiging van zijn vertrek geeft ruimte om in openheid en rust te zoeken naar een opvolger.

Laatste nieuws

Aegon Nederland
Bezoekadres:
Aegonplein 50
 Den Haag
Postadres:
Postbus 202
2591 TV Den Haag
Tеl: +31 70 344 3210
Email: 

Deel deze release