Den Haag,
29
juni
2015
|
13:04
Europe/Amsterdam

Kantoor Aegon op nieuw adres in Leeuwarden

Aegon blijft verbonden aan Leeuwarden als vestigingsplaats

Samenvatting

Per 1 december 2016 is het kantoor van Aegon op een nieuw adres in Leeuwarden gevestigd. De verzekeraar en hypotheekverstrekker verhuist naar de overkant van de huidige locatie (Lange Marktstraat 11), vlakbij het NS-station Leeuwarden. Het nieuwe kantoor omvat straks twee van de zeven geschakelde gebouwen. In de overige bouwdelen zetelen nu Achmea en FBTO.

 

 

“Alles wat wij doen is erop gericht om mensen te helpen bij hun financiële toekomst. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om klanten te helpen, zaken op een eenvoudige manier uit te leggen en hen te ondersteunen. Met deze verhuizing en de nieuwe open werkomgeving zijn onze medewerkers beter in staat nieuwe manieren van samenwerken te ontwikkelen en kennis te delen. Dat helpt ons om onze klanten beter te bedienen”, aldus Robert van der Tol, binnen de directie van Aegon Nederland verantwoordelijk voor het Leven- en Hypothekenbedrijf. “Voor ons is het belangrijk dat we in Leeuwarden blijven. Wij zijn verbonden met deze stad en zijn daarom zeer verheugd dat we een geschikte locatie hebben gevonden”.

Ferd Crone, burgemeester van Leeuwarden. “Ik ben blij met deze nieuwe Aegon-locatie. Aegon en Leeuwarden horen al decennia bij elkaar. De vestiging van Aegon op de nieuwe locatie is een versterking voor het behoud van de werkgelegenheid in Leeuwarden, stad van de financiële dienstverlening.’

Woordvoerders

photo:Hilde Laffeber
Hilde Laffeber
Directeur Merk en Communicatie
+31 70 344 87 59
/
+31 6 11 33 34 57

Deel deze release

Boilerplate

Over Aegon

Aegon wil klanten in staat stellen om zelf bewust keuzes te maken voor een gezonde financiële toekomst. Dat doen we door hen te informeren, alternatieven te tonen, passend advies te geven en de producten en diensten te leveren die voor elke fase in je leven van belang zijn. Of het nu gaat om je pensioen, hypotheek, beleggingen, bankzaken of schadeverzekering.

Klanten waarderen ons. Ruim 225.000 consumenten hebben hun huis met een Aegon-hypotheek gefinancierd. En Aegon verzorgt het pensioen van vier miljoen Nederlanders.

In Nederland werken ongeveer 4300 mensen voor Aegon en haar dochters, in Den Haag, Leeuwarden, Groningen en Amsterdam.

Wij sponsoren verschillende sportieve, culturele en sociale projecten. Aegon Nederland is hoofdsponsor van het VUmc Alzheimercentrum en van de Koninklijke Nederlandsche Roeibond.

Laatste nieuws