Den Haag,
29
juni
2015
|
13:04
Europe/Amsterdam

Kantoor Aegon op nieuw adres in Leeuwarden

Aegon blijft verbonden aan Leeuwarden als vestigingsplaats

Samenvatting

Per 1 december 2016 is het kantoor van Aegon op een nieuw adres in Leeuwarden gevestigd. De verzekeraar en hypotheekverstrekker verhuist naar de overkant van de huidige locatie (Lange Marktstraat 11), vlakbij het NS-station Leeuwarden. Het nieuwe kantoor omvat straks twee van de zeven geschakelde gebouwen. In de overige bouwdelen zetelen nu Achmea en FBTO.

 

 

“Alles wat wij doen is erop gericht om mensen te helpen bij hun financiële toekomst. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om klanten te helpen, zaken op een eenvoudige manier uit te leggen en hen te ondersteunen. Met deze verhuizing en de nieuwe open werkomgeving zijn onze medewerkers beter in staat nieuwe manieren van samenwerken te ontwikkelen en kennis te delen. Dat helpt ons om onze klanten beter te bedienen”, aldus Robert van der Tol, binnen de directie van Aegon Nederland verantwoordelijk voor het Leven- en Hypothekenbedrijf. “Voor ons is het belangrijk dat we in Leeuwarden blijven. Wij zijn verbonden met deze stad en zijn daarom zeer verheugd dat we een geschikte locatie hebben gevonden”.

Ferd Crone, burgemeester van Leeuwarden. “Ik ben blij met deze nieuwe Aegon-locatie. Aegon en Leeuwarden horen al decennia bij elkaar. De vestiging van Aegon op de nieuwe locatie is een versterking voor het behoud van de werkgelegenheid in Leeuwarden, stad van de financiële dienstverlening.’

Deel deze release

Over Aegon Nederland

Aegons doelstelling om mensen te helpen het beste uit hun leven te halen is leidraad voor alle activiteiten van Aegon Nederland, of het nu gaat om pensioen, hypotheken, beleggingen, bankzaken of schadeverzekeringen. Als toonaangevende belegger en werkgever wil de onderneming een positieve bijdrage leveren aan belangrijke maatschappelijke vraagstukken, waarbij de nadruk ligt op klimaatverandering en diversiteit & inclusie.

Aegon Nederland  is de trotse moedermaatschappij van TKPKnabNedasco en Robidus.

Laatste nieuws