Den Haag,
11
mei
2021
|
08:10
Europe/Amsterdam

Maarten Edixhoven vertrekt bij Aegon Nederland

Samenvatting

Aegon heeft aangekondigd dat Maarten Edixhoven met ingang van 11 mei 2021 terug zal treden als CEO van Aegon Nederland en lid van de Management Board van Aegon N.V.

Na zeven jaar bij Aegon te hebben gewerkt, waarvan bijna vijf jaar als CEO van Aegon Nederland, heeft Maarten besloten zijn carrière elders voort te zetten. Onder zijn leiderschap zijn veranderingen in gang gezet die Aegon Nederland wendbaarder en klantgerichter hebben gemaakt. “Maarten heeft zich in de afgelopen jaren ingespannen om van Aegon een duurzamer bedrijf te maken. Hij staat bekend als een betrokken leider, die klanten en medewerkers centraal stelt. Als lid van de Management Board heeft Maarten altijd het externe perspectief ingebracht. Namens alle collega’s van Aegon wil ik Maarten hartelijk bedanken voor zijn waardevolle bijdrage aan de onderneming en wens ik hem alle succes in zijn nieuwe rol”, aldus Lard Friese, CEO van Aegon N.V.

“Er is nooit een goed moment om afscheid te nemen. Ik heb dan ook goed nagedacht over dit besluit. Het was een voorrecht om bij Aegon te werken, en ik ben trots op wat we hebben bereikt in de jaren dat ik het Nederlandse bedrijf heb mogen leiden. Ik wil al mijn collega’s hartelijk bedanken voor hun steun en de samenwerking in de afgelopen jaren. Ik wens hun veel succes voor de toekomst”, aldus Maarten Edixhoven. De procedure om een opvolger te benoemen is gestart. Nadere mededelingen hierover zullen volgen.

Over Aegon Nederland

Aegons doelstelling om mensen te helpen het beste uit hun leven te halen is leidraad voor alle activiteiten van Aegon Nederland, of het nu gaat om pensioen, hypotheken, beleggingen, bankzaken of schadeverzekeringen. Als toonaangevende belegger en werkgever wil de onderneming een positieve bijdrage leveren aan belangrijke maatschappelijke vraagstukken, waarbij de nadruk ligt op klimaatverandering en diversiteit & inclusie.

Aegon Nederland  is de trotse moedermaatschappij van TKPKnabNedasco en Robidus.