Den Haag,
14
mei
2019
|
10:31
Europe/Amsterdam

Marga Hoek en Ger Vrancken nieuwe commissarissen voor Aegon Nederland

Samenvatting

Aegon Nederland NV heeft in januari 2019 Ger Vrancken benoemd tot lid van haar raad van commissarissen. Marga Hoek is vandaag benoemd als commissaris en volgt de vertrekkende Doekle Terpstra op.

Ger Vrancken (1962) is in januari benoemd als commissaris en is Daniëlle Jansen Heijtmajer opgevolgd als voorzitter van het Risk & Audit Committee van de raad van commissarissen. Hij bekleedde eerder directiefuncties bij ING en Achmea.

Marga Hoek (1965) is Doekle Terpstra opgevolgd. Zij is door de centrale ondernemingsraad van Aegon voorgedragen als commissaris. Marga Hoek is internationaal boegbeeld duurzaam ondernemen en investeren, auteur van diverse bekroonde boeken en onder meer vice-voorzitter van de raad van commissarissen van Mazars accountants.

 

 

 

 

Met deze benoemingen is de samenstelling van de raad van commissarissen van Aegon Nederland NV als volgt:

  • Daniëlle Jansen Heijtmajer (voorzitter)
  • Damiaan Jacobovits de Szeged
  • Gábor Kepecs
  • Ger Vrancken
  • Marga Hoek
Over Aegon Nederland

Aegon is een internationale verzekeraar die klanten in staat stelt zelf bewust keuzes te maken voor een gezonde financiële toekomst. Of het nu gaat om pensioen, hypotheek, beleggingen, bankzaken of schadeverzekering.

Klanten waarderen ons. Ruim 225.000 consumenten hebben hun huis met een Aegon-hypotheek gefinancierd. Aegon verzorgt het pensioen van vier miljoen Nederlanders. Op het gebied van milieu, maatschappij en goed bestuur scoort Aegon wereldwijd een 4,4 op een schaal van 5.

Aegon is de trotse moedermaatschappij van TKP, Knab, Nedasco en Robidus.