Den Haag,
14
mei
2019
|
10:31
Europe/Amsterdam

Marga Hoek en Ger Vrancken nieuwe commissarissen voor Aegon Nederland

Samenvatting

Aegon Nederland NV heeft in januari 2019 Ger Vrancken benoemd tot lid van haar raad van commissarissen. Marga Hoek is vandaag benoemd als commissaris en volgt de vertrekkende Doekle Terpstra op.

Ger Vrancken (1962) is in januari benoemd als commissaris en is Daniëlle Jansen Heijtmajer opgevolgd als voorzitter van het Risk & Audit Committee van de raad van commissarissen. Hij bekleedde eerder directiefuncties bij ING en Achmea.

Marga Hoek (1965) is Doekle Terpstra opgevolgd. Zij is door de centrale ondernemingsraad van Aegon voorgedragen als commissaris. Marga Hoek is internationaal boegbeeld duurzaam ondernemen en investeren, auteur van diverse bekroonde boeken en onder meer vice-voorzitter van de raad van commissarissen van Mazars accountants.

 

 

 

 

Met deze benoemingen is de samenstelling van de raad van commissarissen van Aegon Nederland NV als volgt:

  • Daniëlle Jansen Heijtmajer (voorzitter)
  • Damiaan Jacobovits de Szeged
  • Gábor Kepecs
  • Ger Vrancken
  • Marga Hoek
Over Aegon Nederland

Aegons doelstelling om mensen te helpen het beste uit hun leven te halen is leidraad voor alle activiteiten van Aegon Nederland, of het nu gaat om pensioen, hypotheken, beleggingen, bankzaken of schadeverzekeringen. Als toonaangevende belegger en werkgever wil de onderneming een positieve bijdrage leveren aan belangrijke maatschappelijke vraagstukken, waarbij de nadruk ligt op klimaatverandering en diversiteit & inclusie.

Aegon Nederland  is de trotse moedermaatschappij van TKPKnabNedasco en Robidus.