Den Haag,
14
mei
2019
|
10:31
Europe/Amsterdam

Marga Hoek en Ger Vrancken nieuwe commissarissen voor Aegon Nederland

Samenvatting

Aegon Nederland NV heeft in januari 2019 Ger Vrancken benoemd tot lid van haar raad van commissarissen. Marga Hoek is vandaag benoemd als commissaris en volgt de vertrekkende Doekle Terpstra op.

Ger Vrancken (1962) is in januari benoemd als commissaris en is Daniëlle Jansen Heijtmajer opgevolgd als voorzitter van het Risk & Audit Committee van de raad van commissarissen. Hij bekleedde eerder directiefuncties bij ING en Achmea.

Marga Hoek (1965) is Doekle Terpstra opgevolgd. Zij is door de centrale ondernemingsraad van Aegon voorgedragen als commissaris. Marga Hoek is internationaal boegbeeld duurzaam ondernemen en investeren, auteur van diverse bekroonde boeken en onder meer vice-voorzitter van de raad van commissarissen van Mazars accountants.

 

 

 

 

Met deze benoemingen is de samenstelling van de raad van commissarissen van Aegon Nederland NV als volgt:

  • Daniëlle Jansen Heijtmajer (voorzitter)
  • Damiaan Jacobovits de Szeged
  • Gábor Kepecs
  • Ger Vrancken
  • Marga Hoek

Woordvoerders

photo:Alexander Kuipers
Alexander Kuipers
Senior woordvoerder
+31 6 11 33 36 19
Over Aegon

Over Aegon

Aegon wil klanten in staat stellen om zelf bewust keuzes te maken voor een gezonde financiële toekomst. Dat doen we door hen te informeren, alternatieven te tonen, passend advies te geven en de producten en diensten te leveren die voor elke fase in je leven van belang zijn. Of het nu gaat om je pensioen, hypotheek, beleggingen, bankzaken of schadeverzekering.

Klanten waarderen ons. Ruim 225.000 consumenten hebben hun huis met een Aegon-hypotheek gefinancierd. En Aegon verzorgt het pensioen van vier miljoen Nederlanders.

In Nederland werken ongeveer 4300 mensen voor Aegon en haar dochters, in Den Haag, Leeuwarden, Groningen en Amsterdam.

Wij sponsoren verschillende sportieve, culturele en sociale projecten. Aegon Nederland is hoofdsponsor van het VUmc Alzheimercentrum en van de Koninklijke Nederlandsche Roeibond.

Aegon Nederland
Bezoekadres:
Aegonplein 50
2591 TV Den Haag
Postadres:
Postbus 202
2501 CE Den Haag
www.aegon.nl

Laatste nieuws

Deel deze release