Den Haag,
04
augustus
2014
|
00:01
Europe/Amsterdam

Mijn Aegon app helpt klant met financiële keuzes

Dienstverlening Aegon komt mobiel beschikbaar

Samenvatting

Klanten van Aegon kunnen al hun producten straks bekijken in de Mijn Aegon app op hun smartphone en tablet. De verzekeraar heeft verdere stappen gezet om de dienstverlening aan klanten mobiel te maken. 

Vanaf nu biedt de app inzicht in de spaarrekeningen, beleggingen, de waarde van levensverzekeringen, de pensioensituatie en de specifieke AOW-leeftijd van klanten. Klanten kunnen diverse handelingen verrichten, zoals het overboeken van spaargeld. Vanuit de app kan ook direct met Aegon worden gebeld. Later dit jaar is de hypotheek te raadplegen, evenals de polissen van schadeverzekeringen. Dan is het mogelijk schade te fotograferen en te melden via de app of direct een schadeherstelbedrijf te zoeken op basis van de locatie.

Betere keuzes

Aegon hoopt dat klanten de app gebruiken om vaker hun financiële situatie in te zien en zo betere keuzes maken voor hun financiële toekomst. De app is een vervolg op Mijn Aegon, waar klanten van Aegon sinds vorig jaar al hun producten en diensten in één overzicht hebben.

De Mijn Aegon app is beschikbaar voor Apple en Android, voor smartphone en tablet. Ter gelegenheid van de introductie van de Mijn Aegon app kunnen klanten deelnemen aan een webinar. Aegon beantwoordt dan vragen over de werking van de app en gaat dieper in op de pensioensituatie die wordt getoond. Aanmelden voor het webinar kan hier.

Toepassingen per direct

  • Spaarsaldo checken en geld overboeken
  • Actuele pensioensituatie en AOW-leeftijd inzien
  • Inzicht in de waarde van de levensverzekering
  • Persoonlijke gegevens wijzigen

Toepassingen later dit jaar

  • Inzicht in de hypotheek
  • Inzicht in schadeverzekeringen
  • Schade melden via de app

 

Laatste nieuws

Over Aegon

Aegon Nederland voelt zich verantwoordelijk voor de financiële bewustwording en ontwikkeling van mensen. Wij stellen onze klanten in staat zelf bewust keuzes te maken voor een gezonde financiële toekomst. Zo ontwikkelde Aegon een voorlichtingscampagne waarin financiële termen worden uitgelegd en is een online game geïntroduceerd (www.speeljetoekomst.nu) waarmee klanten kunnen spelen met hun pensioentoekomst. In Nederland is Aegon actief in levens- en schadeverzekeringen, pensioenen, spaarproducten en beleggingen. Aegon Nederland maakt deel uit van Aegon NV, een in Den Haag gevestigde internationale aanbieder van levensverzekeringen, pensioenen en vermogensbeheer. Aegon heeft bijna 47 miljoen klanten in meer dan twintig landen in Amerika, Europa en Azië, met omvangrijke activiteiten in de Verenigde Staten, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel van onze moedermaatschappij Aegon NV staat genoteerd aan de beurzen van Amsterdam en New York.

Deel deze release