Downloads

Den Haag,
17
juni
2014
|
13:45
Europe/Amsterdam

Ook Aegon doet mee aan financiering mkb

Voor ons is het een mooie entree in deze markt. Voor ABN AMRO is het een manier om samen met ons meer te kunnen investeren in het mkb.
Edgar Koning, CFO Aegon Nederland

Speel audio bestand

Samenvatting

Aegon is een van de negen verzekeraars die samen met ABN AMRO geld steekt in de samenwerking MKB Financiering. Het geld is bedoeld voor kredietverstrekking aan veelbelovende bedrijven die de financiering goed kunnen gebruiken.

De partijen mikken met de financiering op het kleinere mkb. De kredieten bedragen maximaal 1 miljoen euro en hebben een looptijd van maximaal zeven jaar. In totaal is er 780 miljoen euro beschikbaar. Bedrijven die interesse hebben kunnen zich melden bij ABN AMRO.

 

Klik hier voor het persbericht van het Verbond van Verzekeraars.

 

Boilerplate

Over Aegon

Aegon wil klanten in staat stellen om zelf bewust keuzes te maken voor een gezonde financiële toekomst. Dat doen we door hen te informeren, alternatieven te tonen, passend advies te geven en de producten en diensten te leveren die voor elke fase in je leven van belang zijn. Of het nu gaat om je pensioen, hypotheek, beleggingen, bankzaken of schadeverzekering.

Klanten waarderen ons. Ruim 225.000 consumenten hebben hun huis met een Aegon-hypotheek gefinancierd. En Aegon verzorgt het pensioen van vier miljoen Nederlanders.

In Nederland werken ongeveer 4300 mensen voor Aegon en haar dochters, in Den Haag, Leeuwarden, Groningen en Amsterdam.

Wij sponsoren verschillende sportieve, culturele en sociale projecten. Aegon Nederland is hoofdsponsor van het VUmc Alzheimercentrum en van de Koninklijke Nederlandsche Roeibond.

Laatste nieuws

Woordvoerders

photo:Alexander Kuipers
Alexander Kuipers
Senior woordvoerder
+31 6 11 33 36 19

Deel deze release