Downloads

Den Haag,
17
juni
2014
|
13:45
Europe/Amsterdam

Ook Aegon doet mee aan financiering mkb

Voor ons is het een mooie entree in deze markt. Voor ABN AMRO is het een manier om samen met ons meer te kunnen investeren in het mkb.
Edgar Koning, CFO Aegon Nederland

Speel audio bestand

Samenvatting

Aegon is een van de negen verzekeraars die samen met ABN AMRO geld steekt in de samenwerking MKB Financiering. Het geld is bedoeld voor kredietverstrekking aan veelbelovende bedrijven die de financiering goed kunnen gebruiken.

De partijen mikken met de financiering op het kleinere mkb. De kredieten bedragen maximaal 1 miljoen euro en hebben een looptijd van maximaal zeven jaar. In totaal is er 780 miljoen euro beschikbaar. Bedrijven die interesse hebben kunnen zich melden bij ABN AMRO.

 

Klik hier voor het persbericht van het Verbond van Verzekeraars.

 

Boilerplate

Over Aegon

Aegon Nederland voelt zich verantwoordelijk voor de financiële bewustwording en ontwikkeling van mensen. Wij stellen onze klanten in staat zelf bewust keuzes te maken voor een gezonde financiële toekomst. Zo ontwikkelde Aegon een voorlichtingscampagne waarin financiële termen worden uitgelegd en is een online game geïntroduceerd (www.speeljetoekomst.nu) waarmee klanten kunnen spelen met hun pensioentoekomst. In Nederland is Aegon actief in levens- en schadeverzekeringen, pensioenen, spaarproducten en beleggingen. Aegon Nederland maakt deel uit van Aegon NV, een in Den Haag gevestigde internationale aanbieder van levensverzekeringen, pensioenen en vermogensbeheer. Aegon heeft bijna 47 miljoen klanten in meer dan twintig landen in Amerika, Europa en Azië, met omvangrijke activiteiten in de Verenigde Staten, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel van onze moedermaatschappij Aegon NV staat genoteerd aan de beurzen van Amsterdam en New York.

Laatste nieuws

Woordvoerders

photo:Alexander Kuipers
Alexander Kuipers
Senior woordvoerder
+31 6 11 33 36 19

Deel deze release