Den Haag,
18
april
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

Otto van der Harst nieuwe directeur Communicatie Aegon Nederland

Samenvatting

Otto van der Harst (55) wordt de nieuwe directeur Communicatie van Aegon Nederland. Vanaf 1 september wordt hij verantwoordelijk voor de communicatie, reclame en sponsoring van Aegon.

Momenteel is Van der Harst directeur van communicatieadviesbureau Selmore in Amsterdam. Hij was daar ook een van de oprichters. Al sinds zijn studententijd is Otto van der Harst actief in de communicatie en marketing, ook buiten Nederland. In de afgelopen jaren ontwikkelde hij voor diverse financiële instellingen campagnes. Hij volgt bij Aegon Jan Driessen op, die eind 2013 voor zichzelf begon als communicatiestrateeg.

Laatste nieuws

Boilerplate

Over Aegon

Aegon wil klanten in staat stellen om zelf bewust keuzes te maken voor een gezonde financiële toekomst. Dat doen we door hen te informeren, alternatieven te tonen, passend advies te geven en de producten en diensten te leveren die voor elke fase in je leven van belang zijn. Of het nu gaat om je pensioen, hypotheek, beleggingen, bankzaken of schadeverzekering.

Klanten waarderen ons. Ruim 225.000 consumenten hebben hun huis met een Aegon-hypotheek gefinancierd. En Aegon verzorgt het pensioen van vier miljoen Nederlanders.

In Nederland werken ongeveer 4300 mensen voor Aegon en haar dochters, in Den Haag, Leeuwarden, Groningen en Amsterdam.

Wij sponsoren verschillende sportieve, culturele en sociale projecten. Aegon Nederland is hoofdsponsor van het VUmc Alzheimercentrum en van de Koninklijke Nederlandsche Roeibond.

Woordvoerders

photo:Alexander Kuipers
Alexander Kuipers
Senior woordvoerder
+31 6 11 33 36 19
photo:Hilde Laffeber
Hilde Laffeber
Directeur Merk en Communicatie
+31 70 344 87 59
/
+31 6 11 33 34 57

Deel deze release