Den Haag,
18
april
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

Otto van der Harst nieuwe directeur Communicatie Aegon Nederland

Samenvatting

Otto van der Harst (55) wordt de nieuwe directeur Communicatie van Aegon Nederland. Vanaf 1 september wordt hij verantwoordelijk voor de communicatie, reclame en sponsoring van Aegon.

Momenteel is Van der Harst directeur van communicatieadviesbureau Selmore in Amsterdam. Hij was daar ook een van de oprichters. Al sinds zijn studententijd is Otto van der Harst actief in de communicatie en marketing, ook buiten Nederland. In de afgelopen jaren ontwikkelde hij voor diverse financiële instellingen campagnes. Hij volgt bij Aegon Jan Driessen op, die eind 2013 voor zichzelf begon als communicatiestrateeg.

Laatste nieuws

Boilerplate

Over Aegon

Aegon Nederland voelt zich verantwoordelijk voor de financiële bewustwording en ontwikkeling van mensen. Wij stellen onze klanten in staat zelf bewust keuzes te maken voor een gezonde financiële toekomst. Zo ontwikkelde Aegon een voorlichtingscampagne waarin financiële termen werden uitgelegd en werd een online game geïntroduceerd waarmee klanten kunnen spelen met hun pensioentoekomst. In Nederland is Aegon actief in levens- en schadeverzekeringen, pensioenen, spaarproducten en beleggingen. Aegon Nederland maakt deel uit van Aegon NV, een in Den Haag gevestigde internationale aanbieder van levensverzekeringen, pensioenen en vermogensbeheer. Aegon heeft bijna 47 miljoen klanten in meer dan twintig landen in Amerika, Europa en Azië, met omvangrijke activiteiten in de Verenigde Staten, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel van onze moedermaatschappij Aegon NV staat genoteerd aan de beurzen van Amsterdam en New York.

Woordvoerders

photo:Alexander Kuipers
Alexander Kuipers
Senior woordvoerder
+31 6 11 33 36 19
photo:Hilde Laffeber
Hilde Laffeber
Directeur Merk en Communicatie
+31 70 344 87 59
/
+31 6 11 33 34 57

Deel deze release