Den Haag,
05
november
2020
|
12:16
Europe/Amsterdam

Parkeergarage Aegon wordt teststraat GGD

Samenvatting

Op verzoek van de GGD Haaglanden stelt Aegon haar parkeergarage op het Aegonplein in Den Haag beschikbaar als coronateststraat. Deze locatie is gekozen omdat zij geschikt is voor de komende wintermaanden. Bij de testlocatie worden mensen vanuit hun auto getest.

Medewerkers van Aegon werken voorlopig vanuit huis, dus de parkeergarage is nu vrijwel leeg. De testlocatie aan het Aegonplein 50 is een nauwe samenwerking tussen GGD Haaglanden, het Rode Kruis en Aegon. Het is een van de acht testlocaties in regio Haaglanden. De andere locaties liggen in Den Haag centrum, bij HMC locatie Bronovo in Den Haag, in Leidschendam, in Naaldwijk, in Nootdorp, in Delft en in Zoetermeer. Zo zorgt de GGD ervoor dat het testen laagdrempelig is voor iedereen in de regio met gezondheidsklachten.

Zie voor meer informatie hier het persbericht van GGD Haaglanden.

Over Aegon Nederland

Aegon is een internationale verzekeraar die klanten in staat stelt zelf bewust keuzes te maken voor een gezonde financiële toekomst. Of het nu gaat om pensioen, hypotheek, beleggingen, bankzaken of schadeverzekering.

Klanten waarderen ons. Ruim 225.000 consumenten hebben hun huis met een Aegon-hypotheek gefinancierd. Aegon verzorgt het pensioen van vier miljoen Nederlanders. Op het gebied van milieu, maatschappij en goed bestuur scoort Aegon wereldwijd een 4,4 op een schaal van 5.

Aegon is de trotse moedermaatschappij van TKPKnabNedasco en Robidus.