Den Haag,
05
november
2020
|
12:16
Europe/Amsterdam

Parkeergarage Aegon wordt teststraat GGD

Samenvatting

Op verzoek van de GGD Haaglanden stelt Aegon haar parkeergarage op het Aegonplein in Den Haag beschikbaar als coronateststraat. Deze locatie is gekozen omdat zij geschikt is voor de komende wintermaanden. Bij de testlocatie worden mensen vanuit hun auto getest.

Medewerkers van Aegon werken voorlopig vanuit huis, dus de parkeergarage is nu vrijwel leeg. De testlocatie aan het Aegonplein 50 is een nauwe samenwerking tussen GGD Haaglanden, het Rode Kruis en Aegon. Het is een van de acht testlocaties in regio Haaglanden. De andere locaties liggen in Den Haag centrum, bij HMC locatie Bronovo in Den Haag, in Leidschendam, in Naaldwijk, in Nootdorp, in Delft en in Zoetermeer. Zo zorgt de GGD ervoor dat het testen laagdrempelig is voor iedereen in de regio met gezondheidsklachten.

Zie voor meer informatie hier het persbericht van GGD Haaglanden.

Over Aegon Nederland

Aegons doelstelling om mensen te helpen het beste uit hun leven te halen is leidraad voor alle activiteiten van Aegon Nederland, of het nu gaat om pensioen, hypotheken, beleggingen, bankzaken of schadeverzekeringen. Als toonaangevende belegger en werkgever wil de onderneming een positieve bijdrage leveren aan belangrijke maatschappelijke vraagstukken, waarbij de nadruk ligt op klimaatverandering en diversiteit & inclusie.

Aegon Nederland  is de trotse moedermaatschappij van TKPKnabNedasco en Robidus.