Den Haag,
16
juli
2013
|
11:16
Europe/Amsterdam

Pensioengame van Aegon internationaal bekroond

Samenvatting

De pensioengame Speeljetoekomst.nu van Aegon is winnaar van de internationale designprijs: de Red Dot Design ‘Best of the Best’ awards in de ‘Communication Design 2013’ competitie. Aegon kreeg de prijs voor zowel de website als de gebruiksvriendelijkheid ervan. De Red Dot Design Award is een van de grootste en meest vooraanstaande designcompetities ter wereld.

Veel mensen weten niet hoe hun pensioen eruitziet. Door te spelen op Speeljetoekomst.nu kunnen Nederlanders ontdekken welke financiële keuzes en levensgebeurtenissen invloed hebben op het pensioen. Zo kunnen ze een kijkje nemen in hun eigen toekomst en zien of hun wensen voor de toekomst wel realistisch zijn. Kun je na je 65ste in een grote auto rijden als je nu drie keer per jaar op vakantie wilt? Hoe werkt een echtscheiding later door in je pensioen?

Financiële wandeling

Speeljetoekomst komt voort uit de overtuiging van AEGON dat mensen financieel bewust moeten worden om verantwoorde financiële keuzes te maken. Het bevat naast een financiële wandeling door het leven, tal van praktische tips en weetjes over pensioen.

Laatste nieuws

Aegon Nederland
Bezoekadres:
Aegonplein 50
 Den Haag
Postadres:
Postbus 202
2591 TV Den Haag
Tеl: +31 70 344 32 10
Email: 

Deel deze release